Indrefilet surret i spekeskinke

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Her er fileten servert med ratatouille og ovnsstekte poteter. 

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g indrefilet av svin
  • 0,5 ts pepper
  • 8 skiver spekeskinke
  • 2 ss nøytral olje

Ratatouille:

  • 2 stk. løk
  • 2 stk. rød paprika
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 boks hermetiske cherrytomater
  • 1 stk. kjøttbuljongterning
  • 1 ss finhakkede friske urter
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Stekte båtpoteter:

  • 12 stk. mandelpotet , eller andre små poteter
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ts urtekrydder
  • 1 ts salt

Slik gjør du

Server svinefilet surret i spekeskinke med ovnstekte potetbåter og smakfull ratatouille. 

bar