Indrefilet surret i spekeskinke
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Her er fileten servert med ratatouille og ovnsstekte poteter.
Ingredienser
porsjoner
-
800 g indrefilet av svin -
0,5 ts pepper -
8 skiver spekeskinke -
2 ss nøytral olje
Ratatouille:
-
2 stk. løk -
2 stk. rød paprika -
1 stk. grønn squash -
2 båter hvitløk -
2 ss nøytral olje -
1 boks hermetiske cherrytomater -
1 stk. kjøttbuljongterning -
1 ss finhakkede friske urter -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper
Stekte båtpoteter:
-
12 stk. mandelpotet , eller andre små poteter -
2 ss nøytral olje -
2 ts urtekrydder -
1 ts salt
Slik gjør du
Server svinefilet surret i spekeskinke med ovnstekte potetbåter og smakfull ratatouille.