Kaeng Khiew Hwan Gai (kylling i grønn karri)
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Denne retten kan være litt sterk eller kjempesterk, alt ettersom hvor mye grønn curry paste du tilsetter.
Ingredienser
4 porsjoner
-
1 stk. kylling (ca. 1000 g) eller bruk kyllingfileter -
ca.
3 ts grønn curry paste (styrken varierer) -
1 boks kokosmelk -
2 ts salt -
1 boks hermetiske bambusskudd -
3 ss soyaolje
noen små og store eggplanter/auberginer
Slik gjør du
- Del kyllingen i 3-4 cm lange biter.
- Varm oljen i en wok og fres med curry paste noen sekunder.
- Ha i kyllingbitene og fres dem til de er jevnt hvite.
- Tilsett kokosmelk og salt. La kyllingen koke ca. 5 minuter til den er gjennomkokt. Ha i bambusskudd og la dem bli varme.
Tilsett små og store eggplanter/auberginer før servering (fås kjøpt i asiatiske butikker). Pynt med chili, mynteblader og finhakkede limeblader. Spises med risnudler, bønnespirer, mynteblader og finsnittet bønnestang.