Kalkun med gorgonzola og pasta
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Vi anbefaler en lys og delikat gryterett med kalkun som er rask å lage. Sausen er smakt til med gorgonzola.
Ingredienser
porsjoner
-
300 g kalkunfilet
salt og kvernet pepper
-
0,5 stk. løk i tynne båter -
1 stk. finhakket rød chili -
1 stk. gulrot i terninger -
0,5 stk. grønn squash i terninger -
ca.
1 dl eplejuice eller hvitvin -
0,5 stk. hønsebuljongterning -
0,25 stk. brokkoli i buketter -
3 dl kremfløte -
ca.
100 g gorgonzola
litt søt soyasaus
evt. litt maisenna til jevning
Slik gjør du
- Skjær kalkunfilet i passelig biter og krydre med salt og pepper. Stek dem lett i litt margarin.
- Tilsett løk, chili, gulrot og squash i biter. Tilsett eplejus/hvitvin og buljong la det koke litt.
- Ha i brokkolibuketter. Hell over fløte og ost og la det koke til osten er smeltet. Smak til med litt søt soyasaus.
- Er sausen for tynn kan du tykne med litt maisenna utrørt i litt vann.
Server med fersk pasta og godt brød til.