Kje i brioche
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
«Hva gjør vi med resten?», er et stadig tilbakevendende spørsmål. Vi hadde rester av stekt kjebog – ikke nok til en middag, men nok til å lage en kjapp, liten koserett med spennende smak.
Ingredienser
porsjoner
-
250 g stekt kjøtt av kjebog eller kjelår -
1 ss smør -
2 ss grov sennep -
2 ss honning -
2 ss kremost naturell eller snøfrisk -
0,5 ts salt -
0,25 ts kvernet pepper -
1 stk. rødløk -
2 ss soyasaus -
1 ss sukker -
4 stk. brioche hamburgerbrød -
0,5 pk blandet babybladsalat
Slik gjør du
- Kutt eller trekk kjøttet fra hverandre, slik at det blir finfordelt i fibre (ikke finkuttet)
- Varm kjøttet i en stekepanne med litt smør.
- Bland sammen sennep, honning og kremost.
Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!
- Skjær løk i tynne båter eller skiver og bland med sukker og soyasaus. Bruk hendene og masser soppen en stund, så den blir myk.
- Varm burgerbrødene i brødrister eller i grillpanne.
- Fyll de varme brødene med salat, kjekjøtt, dressing og løk.
Det er enklest å trekke kjøttet fra hverandre i fiberretningen om kjøttet ikke er kaldt. «Pulled» er en fin måte å servere alle slags kjøttrester på om du ikke har så mye. Smak det til med en barbequesaus, eller server med en god dressing, som her.