Koreansk bowl med svin
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Koreansk mat blir vi aldri lei av! Her har vi latt lettsaltet sideflesk kle seg i koreanske smaker og få følge av ris og grønnsaker i en spennende bowl. Her er det rom for variasjon i grønnsakene, men kimchi må alltid følge med!
Ingredienser
porsjoner
-
600 g lettsaltet sideflesk uten svor -
1 ts revet frisk ingefær -
3 ss koreansk chilipaste (gochujang) -
1 ss koreansk chiliflakes (gochugaru) -
1 ss soyasaus -
1 ss sesamolje -
1 ss honning -
0,25 ts kvernet pepper -
1 stk. løk -
4 stk. vårløk -
2 ss nøytral olje -
2 dl jasminris
Til servering:
-
100 g rødkål -
2 stk. vårløk -
100 g aspargesbønner -
ca.
150 g kimchi -
ca.
10 g alfalfaspirer (kan utelates) -
1 ss ristede sesamfrø -
2 stk. lime -
0,5 potte frisk koriander