Kremet pasta med svinestrimler og pepperoni
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En pastarett med strimlet svinekjøtt i en kremet saus med pepperoni, paprika og purre. Smakfull og enkel kosemat!
Ingredienser
porsjoner
-
150 g tørr tagliatelle -
1 stk. gul paprika -
0,5 stk. purre -
2 båter hvitløk -
300 g renskåret svinekjøtt i strimler -
2 ss nøytral olje -
100 g pepperonipølse i skiver -
1 beger crème fraîche orginal, 35 % -
2 dl kjøttbuljong (utblandet) -
2 ss finhakket frisk kruspersille eller bladpersille
Slik gjør du
1. Kok pasta i en kjele med lettsaltet vann etter anvisning på pakken.
2. Skjær paprika i terninger, purre i ringer og finhakk hvitløk.
3. Stek strimlet svinekjøtt i en varm stekepanne med olje.
4. Ha i pepperoni og grønnsaker når kjøttet har fått en fin stekeskorpe. La alt frese i 2 minutter.
5. Tilsett crème fraîche og buljong. Rør godt og la blandingen småkoke i 2-3 min. Smak til med salt og pepper.
Dryss over persille rett før servering og server med pasta.