Kyllinglår i kokosmelk med karri
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Grillede kyllinglår sammen med poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og curry paste gir deg du hele middagen servert i én form. Smaken er utrolig spennende!
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. grillet kyllinglår -
500 g potet i tynne skiver -
1 stk. løk i tynne skiver -
3 stk. hakket vårløk -
4 dl kokosmelk -
1 boks hakkede, hermetiske tomater -
0,5 dl soyasaus -
ca.
3 ts rød curry paste -
ca.
1 ts sukker -
ca.
3 ss peanøtter -
0,5 potte frisk koriander
Slik gjør du
- Ha poteter, løk, vårløk, kokosmelk, tomater, soyasaus og curry paste i en ildfast form. Bland alt godt. Smak til med sukker som gir mer smak og sødme i tomatene.
- Legg kyllinglårene på toppen og sett formen i stekeovnen på 180 °C. Stek i minst 40 minutter til skinnet på kyllinglårene er sprøtt og potetskivene møre. Sjekk gjerne om potetene er møre med en spiss kniv.
Dryss over peanøtter og frisk koriander like før servering. Nanbrød og en grønn salat smaker godt ved siden av.