Maistortilla med hot entrecôte
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Hjemmelagde maistortilla smaker kjempegodt, og er i tillegg enkle å lage. Fyll dem med mørt og saftig storfekjøtt, friske grønnsaker og deilig frukt. Pensler du kjøttet med hot krydderolje setter du litt ekstra spiss på maten!
Ingredienser
porsjoner
-
500 g entrecôte av storfe , i skiver -
2 ss hot krydderolje (se oppskrift)
Maistortilla:
-
180 g maismel -
1 ts salt -
2 ss romtemperert smør -
ca.
1,25 dl vann
Korianderolje:
-
2 båter hvitløk -
0,25 stk. grovhakket løk -
0,5 potte frisk koriander -
6 stilker bladpersille -
1,5 dl olivenolje -
saft av
0,5 stk. lime -
2 ts malt spisskummen -
2 ts malt koriander -
0,5 ts salt
Grønnsaker:
-
0,5 stk. granateple -
300 g gul og rød cherrytomat , delt i 8 -
1 ss nøytral olje -
0,25 ts salt -
1 stk. avokado
Slik gjør du
Fyll ferske, myke maistortilla med hot entrecôte, avokadoskiver, tomatsalat og topp det hele med korianderolje.