Maistortilla med hot entrecôte

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Hjemmelagde maistortilla smaker kjempegodt, og er i tillegg enkle å lage. Fyll dem med mørt og saftig storfekjøtt, friske grønnsaker og deilig frukt. Pensler du kjøttet med hot krydderolje setter du litt ekstra spiss på maten!

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g entrecôte av storfe , i skiver
  • 2 ss hot krydderolje (se oppskrift)

Maistortilla:

  • 180 g maismel
  • 1 ts salt
  • 2 ss romtemperert smør
  • ca. 1,25 dl vann

Korianderolje:

  • 2 båter hvitløk
  • 0,25 stk. grovhakket løk
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 6 stilker bladpersille
  • 1,5 dl olivenolje
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 2 ts malt spisskummen
  • 2 ts malt koriander
  • 0,5 ts salt

Grønnsaker:

  • 0,5 stk. granateple
  • 300 g gul og rød cherrytomat , delt i 8
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,25 ts salt
  • 1 stk. avokado

Slik gjør du

bar

Fyll ferske, myke maistortilla med hot entrecôte, avokadoskiver, tomatsalat og topp det hele med korianderolje. 

bar