Mandelstekte kyllingklubber
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Kyllingklubber panert med mandler gir både sprøtt og saftig resultat. Serverer du med BBQ-saus får du en ekte amerikansk vri på det hele.
Ingredienser
porsjoner
-
16 stk. kyllingklubbe (nederste delen av kyllinglåret) -
2 dl mandler -
4 båter hvitløk -
1 ts malt ingefær -
1 ts salt -
1 ts grovmalt pepper -
3 stk. lett sammenvispet egg -
100 g smør , til pensling -
8 ss bbq-saus -
4 båter sitron
Slik gjør du
- Finhakk mandler og hvitløk og ha det i en bolle. Tilsett ingefær, salt og pepper.
- Vend hver kyllingklubbe i egg og dryss over rikelig med mandelblanding. Legg dem i en ildfast form.
- Forvarm stekeovnen til 180 °C. Pensle kyllingklubbene forsiktig med smeltet smør og stek dem midt i ovnen i 45 minutter.
Server med BBQ-saus og sitronbåter.