Mangochutney- og peanøttdip

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En spennende og knallgod dip som passer til grønnsaker, snacks og all slags grillmat. Styrken kan du justere med mer eller mindre chilisaus.

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl gresk yoghurt
  • 4 ss mangochutney
  • 100 g ristede salte peanøtter
  • 2 ts sriracha (asiatisk chilisaus)
  • saft av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss hakket frisk koriander

Slik gjør du

  1. Rør sammen mangochutney og yoghurt. Grovhakk peanøtter og bland inn sammen med resten av ingrediensene. Smak til med limesaft, salt og pepper.
  2. Sett kaldt til servering, slik at smakene får utvikle seg.

Erstatt sriracha med chilipaste eller annen type chilisaus. Det går også an å blande inn en neve rosiner i sausen.