Mulah Kudueah - kjøtt og gresskar
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En enkel rett fra Sudan med kjøtt og gresskar i skjønn forening.
Ingredienser
porsjoner
-
500 g flatbiff av storfe eller lam -
4 stk. løk -
2 ss nøytral olje til steking -
300 g gresskar -
1 boks hermetiske tomater -
0,5 ts salt -
3 dl vann
Slik gjør du
- Skjær kjøttet i terninger og finhakk løken. Varm olje i en gryte. Ha i løk og stek til den er gyllen. Ha i kjøttet og rør godt.
- Tilsett tomater når kjøttet er gyllent. Ha i salt og vann og la alt koke til kjøttet er mørt.
- Skrell gresskaret og del det opp i små biter. Kok gresskaret en stund for seg, 10-15 minutter, og ha det så i kjøttgryta. La retten småkoke et par minutter.
Server med ris eller brød.