Osteboller med pulled pork
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Brasilianske osteboller - eller Pão de Queijo som de kalles i Brasil, er luftige små bakverk med en deilig ostesmak. Fyll bollene med pulled pork og bbq- saus eller nyt dem som de er.
Ingredienser
porsjoner
-
550 g pulled pork
BARBEQUE-SAUS:
-
125 g ketchup -
60 g brunt sukker -
2 ss sterk kaffe -
0,5 ts tabasco
OSTEBOLLER:
-
200 g potet -
125 g maisenna -
0,5 ts salt -
2 ss rapsolje -
1 stk. egg -
100 g parmesan , revet -
0,25 ts salt
Slik gjør du
Server ostebollene nystekte, da smaker de best. Fyll dem med pulled pork, bbq-saus og pynt med finhakket persille.
Originalt brukes det Tapioca mel i ostebollene. Siden Tapioca mel kan være vanskelig å få tak i, har vi valgt å bruke mer tilgjengelige råvarer.