Pariserpizza

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne krysningen av ostesmørbrød og pizza faller garantert i smak hos både store og små. Vår pariserpizza er fylt med kjøttsaus, men her er det supert å bruke rester av både pålegg, ost og åpnede glass med salsa eller pastasaus. 

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 finhakket løk
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,5 stk. rød paprika hakket
  • 0,5 glass rød pastasaus
  • 4 stk. baguette
  • 2 stk. tomat
  • 4 dl revet hvitost
  • 2 ts tørket oregano

Slik gjør du

  1. Varm en stekepanne med olje og brun kjøttdeig/karbonadedeig. 
  2. Senk varmen og ha i hakket løk, hvitløk og paprika. Hell i tomatsaus. La kjøttsausen småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med litt oregano, salt og pepper.
  3. Del baguetten i to på langs, grav ut det meste av innmaten og fyll med kjøttsausen.
  4. Kutt tomat i terninger og fordel på toppen sammen med revet ost. Dryss litt oregano på toppen.
  5. Stek i ovnen på 225 °C i 10-15 minutter.