Pariserpizza
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Denne krysningen av ostesmørbrød og pizza faller garantert i smak hos både store og små. Vår pariserpizza er fylt med kjøttsaus, men her er det supert å bruke rester av både pålegg, ost og åpnede glass med salsa eller pastasaus.
Ingredienser
porsjoner
-
200 g kjøttdeig eller karbonadedeig -
1 ss nøytral olje -
0,5 finhakket løk -
1 båt finhakket hvitløk -
0,5 stk. rød paprika hakket -
0,5 glass rød pastasaus -
4 stk. baguette -
2 stk. tomat -
4 dl revet hvitost -
2 ts tørket oregano
Slik gjør du
- Varm en stekepanne med olje og brun kjøttdeig/karbonadedeig.
- Senk varmen og ha i hakket løk, hvitløk og paprika. Hell i tomatsaus. La kjøttsausen småkoke i ca. 5 minutter. Smak til med litt oregano, salt og pepper.
- Del baguetten i to på langs, grav ut det meste av innmaten og fyll med kjøttsausen.
- Kutt tomat i terninger og fordel på toppen sammen med revet ost. Dryss litt oregano på toppen.
- Stek i ovnen på 225 °C i 10-15 minutter.