Pinnebrød med sjokolade og nøtter
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Pinnebrød er turmat over de fleste turmat. Blander du inn sjokoladebiter og nøtter i deigen blir det en ekstra høydare på en klassiker. God tur!
Ingredienser
porsjoner
-
500 g hvetemel -
2 ts bakepulver -
1 dl sukker -
1 ts salt -
1 dl nøytral nøytral olje -
2 dl lunkent vann -
200 g sjokolade -
200 g hasselnøtter eller mandler
Slik gjør du
- Blande det tørre. Spe med vann og olje til du får en smidig deig.
- Grovhakk sjokolade og nøtter og elt det godt inn i deigen.
- Del deigen i fire emner.
- Trill til pølser i passende lengder. Tvinn dem rundt en pinne og stek på bål eller grill til de er gylne og deigen slipper pinnen.
Oppskriften er fra Opplysningskontoret for brød og korn