Pølser med tilbehør
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En skikkelige julepølsefest! Julepølser med potetlomper og grov sennep gir julestemning på riktig nivå.
Ingredienser
4 porsjoner
-
800 g pølse (gjerne en blanding av julepølse, medisterpølse, vossakorv, sossisser) -
2 ss smør til steking
Slik gjør du
- Skjær medisterpølser og vossakorv i store biter. Del dem eventuelt i to, og fjern skinnet. Ønsker du ikke å fjerne skinnet, lag små snitt med en liten spiss kniv på hver side av pølsebitene slik at de ikke sprekker under steking.
- Fres pølsebitene og sossisser i en varm stekepanne med smør til de er gjennomvarme, 2-4 minutter.
Skal du servere pølser til mange? Brun dem raskt i pannen slik at de får en fin farge, legg dem over i en ildfast form og sett dem i stekeovn på 180 °C til de er gjennomvarme 5-6 minutter.
Her er pølsene servert med en smakfull rissalat, stekt brokkoli med sesam og hvitløk, løk-, appelsin- og korianderchutney, lomper og en sterk sennep.