Punsjeboller
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Har du noen kakerester er det supert å lage punsjeboller av! Og hvis du ikke har noen rester bør du vurdere å bake litt. Disse punsjebollene er nemlig veldig gode...
Ingredienser
porsjoner
Gir 30-40 stk avhengig av størrelse
-
250 g kakesmuler -
75 g finhakkede mandler -
100 g romtemperert smør -
125 g melis -
3 stk. eggeplomme -
ca.
2 ss rom , sherry eller likør -
ca.
2 dl kakestrøssel
Slik gjør du
- Bland kakesmuler og mandler.
- Pisk romtemperert smør og melis til en hvit og luftig blanding.
- Ha i én og én eggeplomme.
- Vend inn kakesmuler og smak til med for eksempel vanilje, rom, akevitt eller annet. Sett massen kjørlig til den stivner.
- Trill små kuler av massen og rull dem i kakepynt, siktet kakao, kokos, finhakket sjokolade eller dypp dem i smeltet sjokolade.
Oppbevar konfektkulene kjølig.
Som kakesmuler kan du bruke både knuste småkaker, julekaker, biscotti eller søte kjeks.