Pytt i panne med reinsdyrskav
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Dette er vidde-versjonen av pytt i panne: Kjøtt med løk og potet. Det enkle er ofte det beste. Her er en herlig panne reinsdyrskav med rødløk og stekt potet. Kos deg!
Ingredienser
porsjoner
-
500 g reinsdyrskav -
2 ss margarin til steking -
1 stk. grovhakket rødløk -
8 stk. kokt potet i terninger -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
1 ss finhakket frisk timian -
4 ss ripsgelé
Slik gjør du
- Stek reinsdyrskav raskt i flere omganger i en varm stekepanne med litt margarin. Legg kjøttet til side.
- Fres potetterninger i stekepannen med litt margarin til de får en fin og gyllen farge. Ha i rødløk, skav og timian. La det steke et par minutter. Krydre med salt og pepper.
Server pytt i panne med ripsgelé.