Ramen med ribbe

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

En digg nudelsuppe servert med ribbe. Kraften som kokes sammen med svineknoker og asiatiske krydder blir et fundament til et utsøkt ramen.

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g ribbe
  • 2 ss five spice powder (kinesisk krydderblanding)
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 ts salt
  • 0,5 dl soyasaus
  • 2 ss eplecidereddik
  • 1 dl vann
  • 160 g eggnudler
  • 2 stk. pak choy
  • 1 pk bønnespirer
  • 0,5 stk. rød chili
  • 2 ss hakket frisk koriander

Egg:

  • 4 stk. egg
  • 1 dl vann
  • 1 dl soyasaus
  • 1 dl risvin

Ramenkraft:

  • 2 stk. rød chili
  • 3 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 500 g kyllingvinger
  • 1 stk. lettsaltet svineknoke
  • 4 stk. stjerneanis
  • 4 stk. sitrongress
  • 4 ss revet frisk ingefær
  • 6 stk. kaffirlimeblader
  • 3 l vann
  • 8 ss soyasaus

Slik gjør du