Ramen med ribbe
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
En digg nudelsuppe servert med ribbe. Kraften som kokes sammen med svineknoker og asiatiske krydder blir et fundament til et utsøkt ramen.
Ingredienser
porsjoner
-
500 g ribbe -
2 ss five spice powder (kinesisk krydderblanding) -
2 ss brunt sukker -
1 ts salt -
0,5 dl soyasaus -
2 ss eplecidereddik -
1 dl vann -
160 g eggnudler -
2 stk. pak choy -
1 pk bønnespirer -
0,5 stk. rød chili -
2 ss hakket frisk koriander
Egg:
-
4 stk. egg -
1 dl vann -
1 dl soyasaus -
1 dl risvin
Ramenkraft:
-
2 stk. rød chili -
3 båter hvitløk -
1 ss nøytral olje til steking -
500 g kyllingvinger -
1 stk. lettsaltet svineknoke -
4 stk. stjerneanis -
4 stk. sitrongress -
4 ss revet frisk ingefær -
6 stk. kaffirlimeblader -
3 l vann -
8 ss soyasaus