Ravioli med røkelaks og spinat

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fylte pastaputer med røkelaks, servert med smørsaus. Rene smaker som viser en perfekt måte å kombinere norske råvarer med italiensk kokekunst.

Ingredienser

porsjoner
  • 250 g hvetemel , gjerne fint pastamel eller durumhvete
  • 0,5 ts salt
  • 2 stk. egg
  • 2 stk. eggeplomme
  • 1 ts salt til koking

Fyll:

  • 100 g røkelaks i biter á 2,5 cm x 2,5 cm
  • 0,5 stk. finhakket sjalottløk
  • 1 pose frisk spinat (à 65 g)
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 0,25 ts kvernet pepper

Smørsaus:

  • 50 g smør
  • Saften av 0,5 stk. sitron

Til pynt:

  • 2 ss finrevet parmesan
  • 1 ss finhakket frisk dill

Slik gjør du

bar
bar
bar
bar
bar
bar
bar
bar
bar

Anrett ravioliene i dype tallerkener og hell litt av smørsausen over. Dryss over revet parmesan og dill før servering.