Ravioli med røkelaks og spinat
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Fylte pastaputer med røkelaks, servert med smørsaus. Rene smaker som viser en perfekt måte å kombinere norske råvarer med italiensk kokekunst.
Ingredienser
porsjoner
-
250 g hvetemel , gjerne fint pastamel eller durumhvete -
0,5 ts salt -
2 stk. egg -
2 stk. eggeplomme -
1 ts salt til koking
Fyll:
-
100 g røkelaks i biter á 2,5 cm x 2,5 cm -
0,5 stk. finhakket sjalottløk -
1 pose frisk spinat (à 65 g) -
1 ss nøytral olje til steking -
0,25 ts kvernet pepper
Smørsaus:
-
50 g smør -
Saften av
0,5 stk. sitron
Til pynt:
-
2 ss finrevet parmesan -
1 ss finhakket frisk dill
Slik gjør du
Anrett ravioliene i dype tallerkener og hell litt av smørsausen over. Dryss over revet parmesan og dill før servering.