Reinsdyrkebab
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Kebab er superdigg. Med reinsdyrskav, sopp og tyttebær får kebaben smaken av norsk natur. Kjøp noen freshe lefser, eller lag dem enkelt selv, alt etter hva du foretrekker. Vilt godt, fra naturen!
Ingredienser
porsjoner
Deig til lefser:
-
275 g hvetemel -
1 ts tørrgjær -
0,5 ts sukker -
0,5 ts salt -
1,5 dl lunkent vann -
25 g romtemperert smør
Kebabfyll:
-
2 stk. frisk sjampinjong -
0,5 stk. løk -
400 g reinsdyrskav -
1 ss smør til steking -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
4 stilker frisk timian (kan sløyfes)
Tyttebærrømme:
-
4 ss lettrømme -
1 ss tyttebærsyltetøy
Til servering:
-
0,5 pk blandet babybladsalat (á 65 g)
Slik gjør du
Ha gjerne noen frosne tyttebær og litt nykvernet pepper over før servering. Server resten av tyttebærrømmen ved siden av.