Reinsdyrsmørbrød med kantareller
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Har du stek til overs etter gårsdagens middag? Å lage seg et smørbrød med reinsdyrstek er en flott måte å bruke opp rester på, og en perfekt måte å lage nok et velsmakende måltid!
Ingredienser
porsjoner
-
50 g kantarell , eller annen sopp -
1 stk. sjalottløk -
2 ss smør til steking -
1 skive grovt brød -
0,25 pose blandet babybladsalat -
1 ss kremost med pepper -
2 skiver reinsdyrstek eller reinsdyrroastbiff -
1 ss rips- eller rognebærgelé
Slik gjør du
- Rens sopp og løk. Finhakk løken og del eventuelt soppen i mindre biter.
- Stek sopp og løk i en varm panne med litt smør til det er gyllent. Krydre med salt og pepper, og ha i grovhakket persille.
- Stek brødskiven i resten av smøret og legg den over på et ark kjøkkenpapir slik at fettet renner av.
- Smør kremost på skiven, legg på salat og tynne skiver av reinsdyrstek. Topp med den stekte sopp- og løkblandingen. Server gjerne med gelé.