Sandwich med blodpudding, rødbete og fetaost
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Er du en av de som gjerne vil spise mer innmat, men ikke helt vet hvordan? Da er blodpudding et fint sted å starte - enten tradisjonelt servert med sirup, eller som her, i et herlig sandwich med fantastiske farger og masse smak!
Ingredienser
porsjoner
-
2 skiver surdeigsbrød -
2 ss smør -
200 g blodpudding -
1 stk. ferdig kokt rødbete -
2 ss hasselnøtter -
50 g fetaost -
1 ss honning
Slik gjør du
- Stek brødskivene i en stekepanne med litt smør til de er gylne på begge sider. La egg dem på litt tørkepapir.
- Del blodpudding i ca 1 cm tykke skiver. Varm stekepannen på nytt og tilsett litt mer smør. Stek blodpuddingen. Ha hakkede hasselnøtter i stekepannen sammen med blodpuddingen når den er nesten ferdig stekt.
- Skjær rødbete i tynne skiver.
- Smuldre fetaosten grovt med fingrene og legg blodpudding- og rødbeteskiver oppå. Dryss hasselnøter over og ringle litt honning på toppen. Kvern over litt pepper, og pynt gjerne med litt friske urter.