Sandwich med glasert reinsdyrskav

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En - to- sulten! En skikkelig sandwich med glazet reinsdyrskav. Enkelt og digg!

Ingredienser

porsjoner
  • 1 pk reinsdyrskav (á 400 g)
  • 2 ss smør til steking
  • 0,5 ts salt

Glaze:

  • 2 ts hel pepper
  • 1 ts korianderfrø
  • 2 ts anisfrø
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 6 ss honning

Du trenger også:

  • 8 skiver landbrød
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 125 g snøfrisk med rødløk og timian eller en fast ost
  • 1 stk. hjertesalat
  • 2 stk. eple i tynne skiver

Slik gjør du

  1. Stek skiver av landbrød til de er gylne og sprø i en varm stekepanne med smør. Legg skivene over på en tallerken med kjøkkenpapir slik at overflødig fett absorberes av papiret. Tørk av pannen.
  2. Rist krydder til glaze i en varm, tørr stekepanne slik at smakene i krydderet kommer enda mer frem. Knus krydderet i en morter eller med en stavmikser.
  3. Brun halvtint reinsdyrskav raskt i en varm stekepanne med litt smør.  Dryss over krydderblandingen, hell på balsamicoeddik og honning. Rør alt godt sammen og trekk pannen til side.
  4. Smør kremost på de stekte brødskivene. Legg salat og eple på halvparten av skivene og ha på reinsdyrskavet.  Legg resten av brødskivene over. Pynt eventuelt med timian.