Sarah Bernhardt i langpanne
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Liker du de søte, små klassiske Sarah Bernhardt kakene, vil du elske vår versjon av Sarah Bernhardt i langpanne! Seig og god mandelbunn, med deilig, myk sjokoladekrem og sjokoladeglasur på toppen. Elsk!
Ingredienser
1 porsjoner
Mandelbunn:
-
400 g mandler -
4 ts bakepulver -
6 stk. eggehvite -
400 g sukker
Sjokoladekrem:
-
500 g mykt smør -
400 g melis -
6 stk. eggeplomme -
2 stk. egg -
3,5 ss kakaopulver -
3 ts vaniljesukker
Sjokoladeglasur:
-
300 g mørk kokesjokolade -
1 ss kokosfett (delfiafett)
Slik gjør du
Temperer gjerne kaken ½ time før den skal spises. Oppbevar kaken i kjøleskap eller frys den ned til neste kakefest.
Sjekk her om du har lyst til å prøve deg på andre langpannekaker! Her er kakene du kan bake i god tid og fryse ned til jul.