Sjokoladekake i kopp

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kake i kopp på to minutter! En enkel sjokoladekake som spises rett fra koppen. 

Ingredienser

porsjoner
  • 4 ss hvetemel
  • 3 ss sukker
  • 2 ss kakaopulver
  • 1 stk. egg
  • 3 ss melk
  • 3 ss smaksnøytral nøytral olje
  • 2 dråper vaniljeessens / -ekstrakt
  • 3 ss sjokoladedråper
  • 1 ts nøytral olje til smøring

Slik gjør du

1. Ha de tørre ingrediensene i en liten bolle, og rør sammen.

2. Tilsett egg, melk, olje og vaniljeessens. Rør alt godt sammen.

3. Vend inn sjokoladedråper.

4. Hell røren i to kopper smurt med olje, og sett dem i mikrobølgeovn på 900 W i ca. 2 minutter, eller stek på 180 grader midt i stekeovnen i ca 15 minutter.

Server gjerne kaken med et dryss melis eller en deilig vaniljesaus.