Sjokoladekake i kopp
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Kake i kopp på to minutter! En enkel sjokoladekake som spises rett fra koppen.
Ingredienser
porsjoner
-
4 ss hvetemel -
3 ss sukker -
2 ss kakaopulver -
1 stk. egg -
3 ss melk -
3 ss smaksnøytral nøytral olje -
2 dråper vaniljeessens / -ekstrakt -
3 ss sjokoladedråper -
1 ts nøytral olje til smøring
Slik gjør du
1. Ha de tørre ingrediensene i en liten bolle, og rør sammen.
2. Tilsett egg, melk, olje og vaniljeessens. Rør alt godt sammen.
3. Vend inn sjokoladedråper.
4. Hell røren i to kopper smurt med olje, og sett dem i mikrobølgeovn på 900 W i ca. 2 minutter, eller stek på 180 grader midt i stekeovnen i ca 15 minutter.
Server gjerne kaken med et dryss melis eller en deilig vaniljesaus.