Spicy coleslaw

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Coleslaw er klassisk tilbehør til grillet kjøtt og annen grillmat. I denne oppskriften har vi brukt i tillegg til den obligatoriske kålen også brukt ananas og vårløk, og dressingen har fått en en spicy vri! Hot, friskt og godt!

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. spisskål
  • 0,5 stk. frisk ananas
  • 2 stk. vårløk
  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss majones
  • 1 ss chilipaste (sambal oelek)
  • saft av 0,25 stk. sitron
  • 2 ss finhakket bladpersille

Slik gjør du

  1. Snitt kålen i tynne strimler (bruk gjerne en ostehøvel eller grønnsaksskreller). 
  2. Skjær ananas i små terninger og finsnitt vårløk. 
  3. Bland sammen rømme, majones, sambal oelek, sitronsaft og bladpersille i en bolle. 
  4. Vend kål, ananas og vårløk i dressingen og smak til med litt salt og pepper. 

Server den spicy coleslawen til grillet flintstek, sommerkoteletter eller annet grillet svinekjøtt.

Vil du heller gå for en klassisk coleslaw, så kan vi anbefale Craigs coleslaw. Den er supergod!