Taco med ribbe

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Nordmenn elsker taco - og ribbe! Da må jo en ribbetaco være midt i blinken. Rester av ribbe i hoisinglaze, servert i lomper og toppet med syltede grønnsaker. Dette er "next level" fredagstaco - nam!  

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g stekt ribbe
  • 0,5 stk. rødkål
  • 12 stk. mini tortillalefser
  • 0,5 potte spirer eller frisk koriander til pynt

Syltede grønnsaker:

  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl ris- eller eplecidereddik
  • 1 ts gule sennepsfrø (kan sløyfes)
  • 1 stk. stjerneanis (kan sløyfes)
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. agurk , eller to miniagurk

Hoizinglaze:

  • 2 båter revet hvitløk
  • 4 ss hoisinsaus
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ts ris- eller eplecidereddik
  • 1 ts chilipaste , chilikrydder eller fersk chili
  • 1 ss nøytral olje

Slik gjør du

bar
bar
bar
bar
bar

bar