Taco med ribbe
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Nordmenn elsker taco - og ribbe! Da må jo en ribbetaco være midt i blinken. Rester av ribbe i hoisinglaze, servert i lomper og toppet med syltede grønnsaker. Dette er "next level" fredagstaco - nam!
Ingredienser
porsjoner
-
600 g stekt ribbe -
0,5 stk. rødkål -
12 stk. mini tortillalefser -
0,5 potte spirer eller frisk koriander til pynt
Syltede grønnsaker:
-
1,5 dl vann -
1 dl sukker -
0,5 dl ris- eller eplecidereddik -
1 ts gule sennepsfrø (kan sløyfes) -
1 stk. stjerneanis (kan sløyfes) -
2 stk. gulrot -
1 stk. agurk , eller to miniagurk
Hoizinglaze:
-
2 båter revet hvitløk -
4 ss hoisinsaus -
2 ss soyasaus -
2 ts ris- eller eplecidereddik -
1 ts chilipaste , chilikrydder eller fersk chili -
1 ss nøytral olje