Tørket reinsdyrkjøtt med tyttebærrømme
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Tørket reinsdyrkjøtt smaker nydelig sammen med denne «dippen» av rømme og tyttebær. Perfekt å pakke med i sekken som en liten tursnacks, eller å sette frem på tapasbordet. Når det er sesong for ramsløk kan du ersatte tyttebær med finkuttet ramsløk for variasjon.
Ingredienser
porsjoner
-
200 g tørket reinsdyrkjøtt -
1 boks seterrømme -
4 ss tyttebærsyltetøy -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
- Skjær tynne skiver av reinsdyrkjøttet.
- Visp rømmen til den blir tykk, vend inn tyttebærsyltetøy og smak til med salt og pepper. Hvis du skal ha med retten på tur kan du fylle tyttebærrømmen i en tett beholder med lokk.