Tyrkisk pizza med egg
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Pitapizza med tyrkisk vri vil gjøre en dag litt lysere. Disse pizzaene med grønnkål og egg går litt videre enn mer tradisjonell pizza.
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. pitabrød -
2 ss olivenolje -
1 ts paprikapulver -
2 ss smør -
6 blader grønnkål -
0,5 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
4 stk. egg -
75 g fetaost -
8 blader frisk mynte
Slik gjør du
1. Forvarm ovnen til 230 °C.
2. Del pitabrød på to. Pensle på oljen og dryss paprikapulver over. Sett til siden.
3. Vask og rens grønnkålen. Del kålen i mindre biter, og pannestek bitene i smør i noen minutter. Smak til med salt og pepper.
4. Fordel kålen over pitabrødene. Lag et lite krater i kålen på midten og knekk ett egg forsiktig i den på hvert pitabrød. Dryss over fetaostsmuler, og bak pitabrødene i ovnen i ca 6 min til eggene har satt seg.
5. Ta pizzaene ut av stekeovnen, og dryss frisk mynte over.