Bruschetta med ribbe og chimichurri

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Leter du etter en lekker og digg smårett i jula? Sprø bruschetta, saftig ribbe, frisk kremost og chimichurri - en perfekt kombinasjon av salte og syrlige smaker. Perfekt når du har rester av ribbe, og kanskje litt tørt brød i brødboksen. 

Ingredienser

porsjoner
  • 10 skiver baguette
  • 2 ss nøytral olje
  • 125 g kremost naturell
  • ca. 600 g stekt ribbe

Chimichurri:

  • 25 g bladpersille
  • 2 ss frisk oregano
  • 2 ss frisk koriander
  • 2 båter hvitløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl nøytral olje

Slik gjør du

Topp baguetteskiver med et tykt lag kremost, en bit ribbe og frisk chimichurri, og server med en gang! 

bar