Bruschetta med ribbe og chimichurri
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Leter du etter en lekker og digg smårett i jula? Sprø bruschetta, saftig ribbe, frisk kremost og chimichurri - en perfekt kombinasjon av salte og syrlige smaker. Perfekt når du har rester av ribbe, og kanskje litt tørt brød i brødboksen.
Ingredienser
porsjoner
-
10 skiver baguette -
2 ss nøytral olje -
125 g kremost naturell -
ca.
600 g stekt ribbe
Chimichurri:
-
25 g bladpersille -
2 ss frisk oregano -
2 ss frisk koriander -
2 båter hvitløk -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 ss rødvinseddik -
1 ss sitronsaft -
1 dl nøytral olje
Slik gjør du
Topp baguetteskiver med et tykt lag kremost, en bit ribbe og frisk chimichurri, og server med en gang!