Burger med daddel- og fikenchutney
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Lyst på en ordentlig digg juleburger? Test ut burger med medisterdeig, rødkål, rosenkål og fiken- og daddelchutney. Vi lover dans i munnen, musikk mellom ørene og skikkelig julestemning!
Ingredienser
porsjoner
Burger:
-
600 g medisterdeig -
2 ss margarin til steking -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Daddel- og fikenchutney:
-
1,5 dl vann -
1 ss brunt sukker -
3 ss sitronsaft -
6 stk. steinfrie dadler i små biter -
3 stk. frisk fiken i båter
Tilbehør:
-
0,25 stk. finsnittet rødkål -
16 stk. rosenkål i tynne skiver -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
1 ss smør -
4 stk. hamburgerbrød