Eggesalat i brioche

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag en deilig eggesalat og fyll den i saftige briochebrød! Vihar brukt ferdige brioche-pølsebrød,  men du kan like gjerne fylle salaten i rundstykker, baguetter eller på en sandwich. Salaten holder seg 3-4 dager i kjøleskapet, og passer for eksempel til afternoon tea eller som en liten lunsjrett.

Ingredienser

porsjoner

Eggesalat:

  • 4 stk. egg
  • 2 ss rømme eller crème fraîche orginal, 35 %
  • 1 ss majones
  • 1 ts sennep
  • 1 stk. vårløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk

Til servering:

  • 4 blader hjertesalat
  • 4 stk. brioche pølsebrød

Slik gjør du

Pynt gjerne med litt finhakket vårløk og gressløk, og kvern litt pepper over til slutt.

bar

Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.