Eggesalat i brioche
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Lag en deilig eggesalat og fyll den i saftige briochebrød! Vihar brukt ferdige brioche-pølsebrød, men du kan like gjerne fylle salaten i rundstykker, baguetter eller på en sandwich. Salaten holder seg 3-4 dager i kjøleskapet, og passer for eksempel til afternoon tea eller som en liten lunsjrett.
Ingredienser
porsjoner
Eggesalat:
-
4 stk. egg -
2 ss rømme eller crème fraîche orginal, 35 % -
1 ss majones -
1 ts sennep -
1 stk. vårløk -
1 ss finhakket frisk gressløk
Til servering:
-
4 blader hjertesalat -
4 stk. brioche pølsebrød
Slik gjør du
Pynt gjerne med litt finhakket vårløk og gressløk, og kvern litt pepper over til slutt.
Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn.