Flintstek med brokkolisalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Flintstek sammen med crunchy, kremet brokkolisalat - dette er middagen du blir hekta på! Toppet med sprøtt bacon og søte druer. Lag en stor porsjon, og inviter venner på grilling i sommervarmen.
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. flintstek -
2 ss nøytral olje
Brokkolisalat med bacon:
-
1 stk. brokkoli -
0,5 stk. rødløk -
2 stk. stilkselleri (stangselleri) -
100 g steinfrie røde druer -
150 g bacon -
50 g mandler
Dressing:
-
1,5 dl majones -
2 ss sukker -
3 ss rødvinseddik -
1 ts salt -
0,5 ts pepper
Slik gjør du
Del flintstekene i 2 stykker og spis dem som biff, eller skjær den i skiver som en stek.
Vi har flere typer brokkolisalat, og anbefaler både brokkolisalat med grillet rødløk, blomkål- og brokkolisalat og brokkoli- og blomkålsalat med kremet honningdressing.