Fylte svinebiffer
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Fylte svinebiffer, slik vi har gjort her, gir en saftig matopplevelse. Retten er like god til hverdag som til fest.
Ingredienser
porsjoner
-
800 g ytrefilet av svin skåret i biffer -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
4 ss rapsolje til steking
Ostefyll:
-
2 skiver bacon -
250 g kremost naturell -
1 ts hvitløkspulver -
0,25 ts kvernet pepper -
2 ss finhakket frisk gressløk -
1 ts tørket oregano -
1 dl revet ost
Panering:
-
100 g hvetemel -
4 stk. egg -
100 g griljermel , strøbrød eller panko
Tomatsalat:
-
1 ss olivenolje -
1 ss balsamicoeddik -
400 g cherrytomat -
2 ss hakket bladpersille -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Potetbåter:
-
10 stk. nypotet -
4 ss nøytral olje -
1 ts salt -
2 ss friske urter -
1 ss paprikapulver
Slik gjør du
Server fylte svinebiffer med båtpoteter og tomatsalat.