Fylte svinebiffer

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fylte svinebiffer, slik vi har gjort her, gir en saftig matopplevelse. Retten er like god til hverdag som til fest.

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g ytrefilet av svin skåret i biffer
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 ss rapsolje til steking

Ostefyll:

  • 2 skiver bacon
  • 250 g kremost naturell
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss finhakket frisk gressløk
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 dl revet ost

Panering:

  • 100 g hvetemel
  • 4 stk. egg
  • 100 g griljermel , strøbrød eller panko

Tomatsalat:

  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss balsamicoeddik
  • 400 g cherrytomat
  • 2 ss hakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Potetbåter:

  • 10 stk. nypotet
  • 4 ss nøytral olje
  • 1 ts salt
  • 2 ss friske urter
  • 1 ss paprikapulver

Slik gjør du

 Server fylte svinebiffer med båtpoteter og tomatsalat.