Kyllingfilet med brødsalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
En herlig sprø brødsalat servert med saftig kyllingfilet, perfekt middagsmat! Hvem skulle tro at gårsdagens tørre brød kunne våkne opp i en så smakfull ny drakt.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. kyllingfilet -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 ss margarin til steking
Brødsalat:
-
0,5 stk. landbrød , eventuelt rester av annet daggammelt brød -
100 g frisk sjampinjong eller aromasopp, delt i båter -
2 ss margarin til steking -
5 stilker stilkselleri (stangselleri) i små terninger -
0,5 bunt vårløk -
6 ss finhakket bladpersille -
1 ts salt -
0,5 ts nykvernet pepper -
4 ss revet fersk parmesan
Slik gjør du
Forvarm stekeovn til 220 °C.
Server stekt kyllingbryst med sprø og god brødsalat. En klatt créme fraîche smaker også godt til.