Kyllingfilet med brødsalat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En herlig sprø brødsalat servert med saftig kyllingfilet, perfekt middagsmat! Hvem skulle tro at gårsdagens tørre brød kunne våkne opp i en så smakfull ny drakt.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Brødsalat:

  • 0,5 stk. landbrød , eventuelt rester av annet daggammelt brød
  • 100 g frisk sjampinjong eller aromasopp, delt i båter
  • 2 ss margarin til steking
  • 5 stilker stilkselleri (stangselleri) i små terninger
  • 0,5 bunt vårløk
  • 6 ss finhakket bladpersille
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts nykvernet pepper
  • 4 ss revet fersk parmesan

Slik gjør du

Forvarm stekeovn til 220 °C.

Server stekt kyllingbryst med sprø og god brødsalat. En klatt créme fraîche smaker også godt til.