Kyllingfilet med tomat, vårløk og lime
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Kyllingfilet med tomat, vårløk og lime er frisk på smak og utrolig rask å lage.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. kyllingfilet -
2 stk. lime i båter -
2 ss flytende margarin -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
2 stk. vårløk -
8 stk. rød cherrytomat -
4 ss soyasaus -
1 pk fullkornsnudler
Slik gjør du
- Stek kyllingfilet og limebåter i to minutter på hver side på middels varme. Ha på salt og pepper. Senk varmen og etterstek under lokk i 4 minutter.
- Finsnitt vårløk og dryss det over pannen sammen med cherrytomater. La det steke med de siste par minuttene.
- Hell over soyasaus og rist pannen, slik at smakene blander seg.
- Kok fullkornsnudler etter anvisning på pakken.
Server kyllingfiletene med fullkornsnudler.