Kyllinggryte med selleri
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Kyllinggryte er herlig middagsmat, også i hverdagen. Her har vi en enkel og smakfull gryte med gode smaker av selleristang, purre og hvitløk.
Ingredienser
porsjoner
Kyllinggryte:
-
8 stk. kylling lårfilet -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper -
3 ss nøytral olje til steking -
0,75 stk. purre -
200 g stilkselleri (stangselleri) -
2 båter hvitløk -
1 ss hvetemel -
2 dl eplejuice -
2 dl hønsebuljong (utblandet) -
2 ts tørket timian -
1 dl kalamata oliven (uten stein) -
0,5 bunt finhakket bladpersille
Tilbehør:
-
16 stk. små potet
Slik gjør du
Server gryten med kokte små poteter og gjerne en klatt créme fraîche.