Lammekoteletter med sellerirotpuré og nykål

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lammekoteletter er raske å tilberede og smaker her nydelig sammen med litt nykål og selleripuré.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. lammekotelett
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 4 båter hvitløk med skall
  • 2 ss olivenolje

Sellerirotpuré:

  • 200 g sellerirot
  • 2 dl vann
  • 2 ss melk
  • 1 dl kremfløte
  • 1 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Nykål:

  • 1 stk. nykål, sommerkål eller spisskål
  • 1 ss olivenolje
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

 Lammekotelettene serveres med nykål og sellerirotpuré.