Lammeskav thaistyle
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Thailands mangfoldige kjøkken og spennende smaker lar seg fint kombinere med norsk lammekjøtt. Lammeskav er mørt og enkelt å tilberede, og sammen med hvitløk, chili, litt østerssaus og friske grønnsaker har du denne fantastiske retten på bordet i løpet av kort tid.
Ingredienser
porsjoner
-
2 poser boil-in-bag ris -
1 båt hvitløk -
1 stk. rød chili -
400 g lammeskav -
2 ss rapsolje -
2 ss østerssaus (oyster sauce) -
1 ss fiskesaus (asiatisk) -
1 ss soyasaus -
1 dl vann -
0,5 stk. agurk -
1 pk morning glory eller spinat -
1 pk sweet basilikum
Slik gjør du
Server rykende varmt i boller og topp med agurkskiver. Du kan også servere med speilegg.