Lammeskav thaistyle

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Thailands mangfoldige kjøkken og spennende smaker lar seg fint kombinere med norsk lammekjøtt. Lammeskav er mørt og enkelt å tilberede, og sammen med hvitløk, chili, litt østerssaus og friske grønnsaker har du denne fantastiske retten på bordet i løpet av kort tid.  

Ingredienser

porsjoner
  • 2 poser boil-in-bag ris
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. rød chili
  • 400 g lammeskav
  • 2 ss rapsolje
  • 2 ss østerssaus (oyster sauce)
  • 1 ss fiskesaus (asiatisk)
  • 1 ss soyasaus
  • 1 dl vann
  • 0,5 stk. agurk
  • 1 pk morning glory eller spinat
  • 1 pk sweet basilikum

Slik gjør du

Server rykende varmt i boller og topp med agurkskiver. Du kan også servere med speilegg.

bar