Minuttbiff av rein
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Tynne skiver av mørt reinsdyrkjøtt trenger ikke lang varmebehandling – det er knapt så det behøver å være innom stekepannen i det hele tatt. Dette er eksklusiv hurtigmat av høy kvalitet.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g flatbiff av reinsdyr -
2 ss margarin til steking -
2 ss soyasaus
Potetmos:
-
800 g melen potet -
2 ss smør eller margarin -
2 dl melk -
0,25 ts revet muskatnøtt -
150 g edamamebønner (soyabønner) -
2 stk. vårløk -
1 bunt frisk dill
Slik gjør du
Server minuttbiffene med varm potetmos, soyasmør, og gjerne rørte tyttebær eller gelé.
Du kan også bruke reinsdyrstek eller -mørbrad til denne retten, og bytte ut edamamebønner med frosne erter eller sukkererter i biter og bytte ut dill med finhakket persille eller spinat.