Minuttbiff av rein

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tynne skiver av mørt reinsdyrkjøtt trenger ikke lang varmebehandling – det er knapt så det behøver å være innom stekepannen i det hele tatt. Dette er eksklusiv hurtigmat av høy kvalitet.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g flatbiff av reinsdyr
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 ss soyasaus

Potetmos:

  • 800 g melen potet
  • 2 ss smør eller margarin
  • 2 dl melk
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 150 g edamamebønner (soyabønner)
  • 2 stk. vårløk
  • 1 bunt frisk dill

Slik gjør du

Server minuttbiffene med varm potetmos, soyasmør,  og gjerne rørte tyttebær eller gelé.

Du kan også bruke reinsdyrstek eller -mørbrad til denne retten, og bytte ut edamamebønner med frosne erter eller sukkererter i biter og bytte ut dill med finhakket persille eller spinat.