Rask middagsgryte med kjøttdeig
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En enkelt og smkafull middagsgryte med kjøttdeig, grønnsaker og potet. Denne gryteretten passer for hele familien, og er super å diske opp med i en hektisk hverdag.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g karbonadedeig eller kjøttdeig -
2 ss margarin eller olje til steking -
1 stk. løk i skiver -
4 stk. gulrot i skiver -
2 stilker stilkselleri (stangselleri) i skiver -
4 stk. potet i grove biter -
1 boks hakkede hermetiske tomater -
5 dl vann -
0,5 stk. kjøttbuljongterning -
2 ss tomatpuré -
1 ss tørket oregano -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Slik gjør du
Server gjerne med brød eller flatbrød.
Ønsker du sausen litt tykkere, kan du tilsette litt maizena utrørt i litt vann.