Rask og digg nudelsuppe
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Det er ikke mye som skal til for å gjøre en pakke ferdignudler både sunnere og mer spennende! Har du rester av stekt kjøtt eller kjøttdeig, og litt grønnsaker i kjøleskapet, lager du denne deilige og mettende nudelsuppen i løpet av få minutter.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g kjøttdeig av svin eller rester av annet kjøtt -
1 ss nøytral olje til steking -
1 stk. paprika i biter -
150 g sopp i skiver -
3 stk. vårløk i skiver -
2 pk nudler med krydder -
10 dl vann -
50 g frisk spinat
Slik gjør du
- Stek kjøttdeig i en stekepanne med olje. Tilsett paprika og sopp og fres videre i 2-3 minutter.
- Ha i vårløk, nudler, krydder og vann. La det koke i 2-3 minutter.
Server gjerne med godt brød.
Varier suppen med de grønnsakene du har tilgjengelig, og bland gjerne flere sorter enn det vi har brukt! Har du ikke hurtignudler med krydder, kan du smake til suppen med litt soyasaus og eventuelt buljongterning.