Rask thaicurry med kjøttdeig av svin

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En skikkelig god og rask gryterett i en travel hverdag! Kjøttdeig av svin og ferdig currysaus fra butikken er et supert utgangspunkt for enmiddag med masse smak. Vi har brukt sukkererter som knasende grønnsak men her kan du spe på med de grønnsakene du liker best. 

Ingredienser

porsjoner

Thaicurry:

  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 1 stk. rødløk
  • 1 glass thai curry saus
  • 2 dl matfløte
  • 100 g sukkererter

Tilbehør:

  • 4 dl langkornet middagsris eller fullkornsris

Slik gjør du

bar

bar
bar
bar
bar

Server gryten rykende varm med risen, og eventuelt en grønn salat. Brød er også godt til. Fløten kan byttes ut med kokosmelk for et melkefritt alternativ. bar