Rask thaicurry med kjøttdeig av svin
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
En skikkelig god og rask gryterett i en travel hverdag! Kjøttdeig av svin og ferdig currysaus fra butikken er et supert utgangspunkt for enmiddag med masse smak. Vi har brukt sukkererter som knasende grønnsak men her kan du spe på med de grønnsakene du liker best.
Ingredienser
porsjoner
Thaicurry:
-
2 ss nøytral olje til steking -
400 g kjøttdeig av svin -
1 stk. rødløk -
1 glass thai curry saus -
2 dl matfløte -
100 g sukkererter
Tilbehør:
-
4 dl langkornet middagsris eller fullkornsris
Slik gjør du
Server gryten rykende varm med risen, og eventuelt en grønn salat. Brød er også godt til. Fløten kan byttes ut med kokosmelk for et melkefritt alternativ.