Svinekoteletter med sesamfrø

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

“Kotelettbiffer” får du enkelt til ved å skjære bort beinet på vanlige koteletter. Paner dem i sesamfrø for å få en deilig, nøttaktig smak.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kotelett av svin
  • 4 ss sesamfrø
  • 2 ts nøytral olje til pensling
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss margarin til steking

Salat:

  • 2 stk. rød paprika i strimler (evt. gul og rød)
  • 1 stk. rødløk i tynne båter
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 100 g ruccula
  • 1 båt revet hvitløk
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

Server gjerne med ris eller brød.