Wok med juleskinke
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
I en travel førjulstid passer det godt med en wok som denne. En annerledes måte å bruke juleskinke på som smaker kjempegodt.
Ingredienser
porsjoner
-
300 g juleskinke -
2 ss nøytral olje til steking -
1 pose thai wokgrønnsaker -
1 pose ferdig woksaus f.eks oyster spring onion -
0,5 stk. revet skall av appelsin -
2 ss hakkede valnøttkjerner
Slik gjør du
- Skjær juleskinke i skiver, og deretter i strimler.
- Bruk wok eller stekepanne og fres grønnsaker i olje på høy varme. Rør godt og stek i ca. 4 minutter.
- Ha i skinkestrimler og woksaus. Stek et par minutter til alt er gjennomvarmt.
- Tilsett revet appelsinskall og rør rundt.
Anrett juleskinkewok i dype skåler og dryss over hakkede valnøtter.