Wok med juleskinke

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

I en travel førjulstid passer det godt med en wok som denne. En annerledes måte å bruke juleskinke på som smaker kjempegodt.

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g juleskinke
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 pose thai wokgrønnsaker
  • 1 pose ferdig woksaus f.eks oyster spring onion
  • 0,5 stk. revet skall av appelsin
  • 2 ss hakkede valnøttkjerner

Slik gjør du

  1. Skjær juleskinke i skiver, og deretter i strimler.
  2. Bruk wok eller stekepanne og fres grønnsaker i olje på høy varme. Rør godt og stek i ca. 4 minutter.
  3. Ha i skinkestrimler og woksaus. Stek et par minutter til alt er gjennomvarmt.
  4. Tilsett revet appelsinskall og rør rundt.

Anrett juleskinkewok i dype skåler og dryss over hakkede valnøtter.