Appelsinkokt kyllingfilet med lun squashsalat og ingefærdressing
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Om du damper kyllingfilet i appelsinjuice får den en frisk smak og blir skikkelig saftig. Server med en salat av squash, løk, spinat og ingefærdressing, og du har en superdeilig middag.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g kyllingfilet , à 120 g -
1 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 dl appelsinjuice
Lun squashsalat:
-
2 stk. grønn squash -
2 stk. rødløk i tynne båter -
2 pk frisk babyspinat , à 65g -
2 ss nøytral olje til steking
Ingefærdressing:
-
0,5 dl appelsinjuice -
4 cm revet frisk ingefær -
2 ss soyasaus -
1 ss honning
Slik gjør du
Fordel salaten på tallerkener. Del kyllingfilet i grove skiver og legg dem over salaten. Server.
Denne retten kan gjerne serveres med grovt brød. Dette vil øke kalori- og næringsinnholdet.bar