Appelsinmarinert kalkunbiff
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Appelsinmarinerte kalkunbiffer serveres med juskokte knaskerøtter og ferdig rødvinsaus fra pose som er smakt til med smør og balsamicoeddik.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. kalkunbiff , evt. kalkunfilet skåret i biffer -
ca.
10 stk. stjerneløk (delikatesseløk)
Appelsinmarinade:
-
1 båt hvitløk i skiver -
2 ss soyasaus -
ca.
2 ss revet frisk ingefær -
saft og skall av
1 stk. appelsin -
3 ss olivenolje -
1 stk. stjerneanis
Juskokte knaskerøtter:
-
ca.
1 dl appelsinjuice -
1 stk. stjerneanis -
1 klype sukker -
1 pose knaskegulrøtter
Rødvinsaus:
-
1 pk rødvinsaus -
1 ss balsamicoeddik
Slik gjør du
Server kalkunbiff på en seng av juskokte knaskegulrøtter, stekte stjerneløk og lettkokte grønnsaker. Tilsmakt rødvinssaus fra pose og kokte poteter passer bra til.