Biff Creole
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Kreolsk mat betyr spennende smakskombinasjoner fra mange steder som Vest-Europa, Afrika, Karibien og USA. Prøv Biff Creole og la deg forføre.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. biff av ytrefilet storfe à 150 g -
2 ss margarin til steking
Krydret tomatsaus:
-
2 båter hvitløk -
1 stk. rød chili -
2 stk. vårløk -
1 ss olivenolje -
1 boks hakkede hermetiske tomater -
1 ts kajennepepper -
0,5 ts pepper -
0,5 ts sukker
Grønnsaker:
-
1 stk. frisk ananas -
4 stk. pak choy -
1 stk. rødløk -
0,5 ts salt
Reker:
-
500 g reker (m/skall) -
1 stk. rød chili -
2 ss finhakket bladpersille
Slik gjør du
Server biffene straks med grønnsaker, tomatsaus og reker.