Biff med grønnsaker på grillspyd
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Her er en frisk og sommerlig rett. Ved å kjøpe ferdigmarinerte biffer får du en rask og ekstra smakfull middag.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. marinert biff av ytrefilet storfe -
8 stk. sjalottløk -
8 stk. rød cherrytomat -
8 stk. gul cherrytomat -
1 stk. grønn squash -
2 ss nøytral olje -
1 ts salt -
0,5 ts pepper
Slik gjør du
- Skrell sjalottløk, skyll tomat og del squash i halve skiver.
- Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og strø på salt og pepper.
- Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.
- Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på en side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke videre til rosa kjøttsaft pipler frem.
Server biff og grønnsaksspyd med ris (gjerne fullkornsris, villris eller brun ris).
Bruker du grillspyd av tre, bør de legges i vann en stund først, ellers kan de ta fyr.