Biff med potet- og sellerirösti

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Stek noen møre og saftige biffer av norsk storfe, og server dem med tynne, sprø potet- og sellerirösti og en mild sennepsdressing med rømme. Skikkelig god og sunn middag laget på kort tid.  

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g mørbrad av storfe (i biffer à 150 g)
  • 2 ss margarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 pk blandet babybladsalat (à 65g)

Sennepsdressing:

  • 4 ss lettrømme
  • 1 ss grov sennep
  • 0,5 ss sukker

Potet- og sellerirösti

  • 500 g potet
  • 500 g sellerirot
  • 2 stk. egg
  • 4 ss parmesan
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss margarin til steking

Slik gjør du

Legg kjøttet i romtemperatur i minimum 30 minutter før du skal bruke det.
bar

Server saftig mørbrad av storfe med potet- og sellerirösti, frisk grønn salat og sennepsdressing.