Biff med potet- og sellerirösti
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Stek noen møre og saftige biffer av norsk storfe, og server dem med tynne, sprø potet- og sellerirösti og en mild sennepsdressing med rømme. Skikkelig god og sunn middag laget på kort tid.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g mørbrad av storfe (i biffer à 150 g) -
2 ss margarin -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
1 pk blandet babybladsalat (à 65g)
Sennepsdressing:
-
4 ss lettrømme -
1 ss grov sennep -
0,5 ss sukker
Potet- og sellerirösti
-
500 g potet -
500 g sellerirot -
2 stk. egg -
4 ss parmesan -
2 ss finhakket bladpersille -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
1 ss margarin til steking
Slik gjør du
Legg kjøttet i romtemperatur i minimum 30 minutter før du skal bruke det.
Server saftig mørbrad av storfe med potet- og sellerirösti, frisk grønn salat og sennepsdressing.